شرکت فرآورده های سیب زمینی پریس با توجه به نیاز کشور به صنایع تبدیلی در بخش کشاورزی در اواخر سال 1378 شکل گرفت که این امر در راستای تبدیل مقادیر انبوه سیب زمینی خام با مدت ماندگاری کوتاه به محصولی فرایند شده با مدت ماندگاری طولانی بوده است.
واحد کنترل کیفیت شركت پريس با برخورداری از مجرب ترین و دقیق ترین کارشناسان صنایع غذایی و میکروبیولوژی و همچنین بهره برداری از مجهز ترین و پیشرفته ترین آزمایشگاه های میکروبی و شیمیایی کل مراحل و فرایندها را تحت کنترل های دقیق خود دارند.
اين واحد ضمن تدوین و اجرای سیستم ISO 17025 و Codex سعی در افزایش توانایی شرکت در فراهم آوردن مداوم محصول با توجه به الزامات مشتریان و قوانين را دارد.
آدرس کارخانه : شهرک صنعتی مبارکه، فازدوم، خیابان پنجم، پلاک 1، صنایع غذایی پریس
کدپستی : 34811-84861
تلفن : 9-52373067-031
فاکس : 52373549-031
دفتر تهران : تهران، کیلومتر 10 جاده مخصوص کرج، خیابان 10، پلاک 23
تلفن : 6-44543375-021
فاکس : 44553377-021
پست الکترونیک : info@parisfoodco.com