آزمایشگاه تحقیق و توسعه
واحد تحقیق و توسعه شرکت پریس با بهره گیری از یک کادر بسیار توانمند در زمینه های فرایند مواد غذایی ، تغذیه و شیمی و با همکاری با معتبرترین دانشگاه های کشور فعالیت خود را از سال 1385 آغاز نموده است.
این واحد با تمرکز ویژه بر راه حل های استراتژیک در توسعه و بهبود مستمر شرکت از طریق انجام پروژه های کلان به توسعه محصولات و فرایند های این صنعت ایفای نقش می نماید. مهمترین تحقیقات و خدمات این واحد به طور عمده در زمینه های:
- مطالعه و توسعه محصولات جدید متناسب با نیاز های مصرف کنندگان
- ارائه مقالات علمی در کنفرانس ها و مجلات معتبر داخلی و بین المللی
- ارائه مقالات علمی در کنفرانس ها و مجلات معتبر داخلی و بین المللی
- بررسی و مطالعه تکنولوژی های جدید در زمینه فرآوری محصولات غذایی
- انجام پروژه های زیست محیطی جهت کاهش ضایعات و حفظ محیط زیست
- بررسی و بهبود روشهای تولید جهت تولید محصولی سالم و با کیفیتی بسیار بالا
- طراحی بسته بندی های محصولات متناسب با قوانین FDAامریکا و قوانین اتحادیه اروپا
- شناسایی و انتخاب بهترین مواد اولیه داخلی و خارجی جهت بهبود مستمر کیفیت محصولات
- توسعه بازار جهت استفاده از فلیک و پودر سیب زمینی در سایر صنایع با رویکردهای بهبود کیفیت محصولات و رقابت پذیری بیشتر
- تحقیق پیرامون بهبود مستمر ارزش غذایی محصولات و بهبود روشهای تولید جهت حفظ ارزش غذایی و ارائه محصولات سالم به مصرف کنندگان