طرز تهیه خلال سیب زمینی

خلال سیب زمینی

خلال سیب زمینی نیمه سرخ شده منجمد (French Fries) به قطعاتی از سیب زمینی با اشکال متفاوت...

خلال سیب زمینی نیمه سرخ شده منجمد (French Fries) به قطعاتی از سیب زمینی با اشکال متفاوت که مراحل فراوری، نیم پز شدن، خشک شدن، نیم سرخ شدن و انجماد را پشت سر گذاشته اند، گفته می شود.


مزایای فرنچ فرایز پریس:

  • فرنچ فرایز پریس بعد از سرخ شدن رنگ یکنواختی دارد.
  • به علت بازرسی های مکرر در طول فرآیند تولید بدون آفت زدگی و آسیب های برخاسته از بیماری های گیاهی است.
  • با بکارگیری تکنولوژی انجماد سریع (IQF) تمامی ارزش غذایی آن حفظ شده است.
  • بعلت کنترل های میکروبی بر روی ماده اولیه و در طی فرآیند کاملاً از نظر بهداشتی سالم است.
  • استفاده ازفرنچ فرایز پریس ضمن برخورداری از سهولت اماده سازی موجب صرفه جویی قابل توجهی در زمان می شود.
  • برش های فرنچ فرایز پریس کاملاً یکنواخت و یکسان می باشد.
  • فرنچ فرایز پریس مغزدار و توپر است که نشان دهنده جذب کمتر روغن است.
  • فرنچ فرایز پریس تا یک ساعت پس از سرخ شدن شکل ظاهری خود را حفظ کرده و تغییر حالت نمی دهد.
  • فرنچ فرایز پریس  بدون هیچگونه ماده نگهدارنده ای به مدت 18 ماه در فریز قابل نگهداری است .
  • برای تهیه 1 کیلوگرم فرنچ فرایز پریس حدود 2/5 کیلوگرم سیب زمینی خام مصرف می‌شود که این نشان دهنده جداسازی کامل ضایعات است.
  • یکی از مهمترین مزیت های فرنچ فرایز پریس جذب کمتر روغن می باشد که علت آن استفاده از سیب زمینی های با ماده خشک بیشتر و رطوبت کمتر است.

همچنین در خط تولید طی مراحل مختلف از رطوبت سیب زمینی کاسته شده بطوری که رطوبت سیب زمینی از 80 درصد در نهایت به 65 درصد می رسد و هر چقدر رطوبت کمتر و ماده خشک بالاتر باشد روغن کمتری جذب می شود قابل ذکر است که جذب روغن خلال های تهیه شده خانگی 35 درصد وزنی ولی در فرنچ فرایز پریس این جذب روغن به 15 درصد وزنی تقلیل می یابد.

با توجه به  از دست دادن 30 درصد نشاسته سیب زمینی در طی فرآیند تولید، فرنچ فرایز دارای بافت سبک، خوش خوراک و کالری کمتری نسبت به سیب زمینی سرخ شده معمولی می باشد.

طرز تهیه فرنچ فرایز پریس:

  • روش آماده سازی بدون روغن: درصورت تمایل داشتن به مصرف کم روغن می توانید خلال ها را در فر (یا فرمایکروویو) بدون روغن در مدت زمان کوتاهی آماده نمود و با اضافه‌کردن چاشنی مورد نظر میل نمائید . (برای جزئیات بیشتر می توانید به دستورالعمل آماده سازی مندرج در پشت بسته بندی محصول مراجعه نمایید).
  • روش سرخ کردن در روغن: خلال ها باید بصورت کاملاً منجمد در روغن داغ با دمای 180°C (360°F) وارد شده و با توجه به دستورالعمل پشت بسته بندی به مدت زمان لازم سرخ شود. بعد از خارج کردن خلال ها از روغن در صورت تمایل می توان به آن نمک یا ادویه های دیگر را اضافه کرد.
انرژی K.Cal 160
کربوهیدرات gr 27
پروتئین gr 3
چربی gr 5
کلسترول gr 0
ویتامین A + E

نحوه نگهداری فرنچ فرایز پریس:

  1. به مدت یک هفته، در دمای -6ºC
  2. به مدت یک ماه، در دمای -12ºC
  3. به مدت یک سال، در دمای -18ºC

توجه: خلال ها باید به صورت کاملاً منجمد برای طبخ مورد استفاده قرار گیرند و از دیفراست آنها قبل از طبخ باید اجتناب کرد.

شرکت فراورده های سیب زمینی پریس

  آدرس کارخانه : شهرک صنعتی مبارکه، فازدوم، خیابان پنجم، پلاک 1، صنایع غذایی پریس

   کدپستی : 34811-84861

   تلفن : 9-52373067-031

   فاکس : 52373549-031

شرکت پخش بهنگام آوران فراگیر

  دفتر تهران : تهران، کیلومتر 10 جاده مخصوص کرج، خیابان 10، پلاک 23

   تلفن : 6-44543375-021

   فاکس : 44553377-021

  پست الکترونیک : info@parisfoodco.com